Followers

23 October 2012

23.10.2012

Assalamualaikum.

Akhirnya, cuti pertengahan semester telah pun tiba. Selamat bercuti kepada semua siswa-siswi UiTM terutamanya. Dan, selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam. 

kiut pulak lembu kat atas ni. Hehe. 

Malangnya, cuti bukanlah bermakna cuti secuti-cutinya. Cuti kali ini pun rasanya sama je macam hari kuliah. Mana taknye, assignment berderet menanti untuk disiapkan. Tak cukup dengan tu, naik je cuti ni, menghadap test la pulak. Yang paling best, cuti kali ni, barang-barang yang nak bawa balik tu sama macam cuti semester. Ni pun duk terfikir-fikir lagi camane cara nak meminimumkan barang-barang tu. Haih! =.= Bab yang paling tak reti. 

Tapi, semua-semua tu tolak tepi. Yang penting, cuti ni boleh balik rumah, 'hang out' dengan keluarga, jalan-jalan, makan keropok sepuas-puasnya dan banyak banyak dan banyak lagi disamping duduk menghadap komputer riba menyiapkan assignment. ^^

Tiket pun sudah lama dibeli. Barang-barang pun dah rapi dikemas. Jadi, dengan lafaz bismillah, saya tinggalkan bumi Sri Iskandar buat seketika. Doakan perjalanan saya. Moga selamat tiba di kampung halaman. Aamiin. :)Wassalam. :) 

No comments: